Sustained
Knjigo prispeval/a:
skyline
The Legal Briefs (2. del)

Sustained

4/5 · 1 ocena

Ko si obrambni odvetnik v Washingtonu, DC, vidiš iz prve roke, kako težko je lahko življenje, in da je včasih edini način za preživetje ta, da se utrdiš in postaneš nepremična skala. Jaz, Jake Becker, imam ugled kot hladen, preračunljiv in zastrašujoč, in to mi ustreza. Dejstvo je, da moram biti točno to, da zlomim pričo v dvorani.

Zapleti mi ne predstavljajo ovir, sem tip moškega, ki potrebujem le informacije, ne komplikacij. Če ste moja stranka, želim vedeeti osnovna dejstva. Če ste moj zmenek, se drži tega kar te vzburja. Nisem terapevt ali princ na belem konju – in ne pretvarjam se, da sem to.

Potem Chelsea McQuaid in njenih šest osirotelih nečakinj in nečakov vstopijo v moje življenje in ga zakomplicirajo do skrajnosti. Udeležim se »Jaz in moja mamica« srečanj, One Direction koncerta, prisoten sem v urgenci in utemeljujem primere krivic v ravnateljevi pisarni.

Chelsea je preveč sladka, preveč nedolžna, in preveč krasna za njeno lastno dobro. Poskuša biti trdna oseba, vendar ni. Potrebuje nekoga, da ji pomaga, jo brani, vzpodbuja… njo in otroke. In to – točno to je moje področje.

0
1
1
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
taša
03. 01. 2016 ob 20:54:44
4 od 5 zvezdic