Sweet Temptation
Knjigo prispeval/a:
skyline
Sweet (4. del)

Sweet Temptation

On je policist, ki se drži pravil povsod, razen v spalnici…

Micah Hudson beži od boleče preteklosti. Ima nove prijatelje, novo življenje, a kmalu je soočen z osebo, ki ga prisili, da se spominja stvari, ki jih tako zelo želi pozabiti. Angelina, sestra od njegovega starega prijatelja Davida, ve vse o njegovi preteklosti, tudi to, kako se je David zaljubil v isto žensko kot Micah. Takrat sta se odločila, da si jo bosta delila, saj je bil to edini način, da njuno prijateljstvo obstane. A po tragični nesreči je Micah ostal sam.

Ona je pripravljena storiti vse, da bi Micah videl, v kakšno žensko je odrasla…

Micah je izgubil dva človeka, ki sta mu pomenila največ v življenju. Angelina je izgubila svojo družino. Skrbno je varovala svojo skrivnost – njeno globoko ljubezen do Micah. A zdaj je napočil čas, da se bori za to, kar želi imeti. Pozna njegove skrivnosti, njegove skrite želje, njegove fetiše, in uporabila bo vso svoje orožje, da ga zapelje. Za varovanim obrazom se skriva moški s temnimi seksualnimi potrebami in Angelina ve, da mu lahko da, kar želi. Ampak ali je to tisto, kar potrebuje?

0
0
1

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 27. 06. 2022 04:00:15

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj