T Is for Tree
Knjigo prispeval/a:
Jerneja

T Is for Tree

4/5 · 1 ocena

Eddy ve da je drugačen, da ni kot ostali najstniki. Navsezadnje niti ne izgleda kakor oni. Ne razmišlja tako kakor oni. Ne hodi v šolo in nima prijateljev. Nikoli ne zapusti svoje sobe, saj mu to ni dovoljeno - razen, ko je dan za tuširanje. Ne ve zakaj je temu tako. Ve le, da je drugačen.

Mati ga je zapustila kot dojenčka in sedaj ga ima babica zaklenjenega v sobo. Eddy si čas krajša z opazovanjem ljudi na ulici, čas in življenje pa neopazno tečeta mimo njega. Vsak dan je enak predhodnjemu, vse dokler se v sosednjo hišo ne preseli Reagan Crowe in vse se spremeni.

Ona je prijazna, zabavna in čudovita. A najpomembneje je, da postane njegova prva prijateljica. Reagan mu predstavi svet v drugačni luči in to v vsej njegovi veličini.

Vendar ima Eddy skrivnost. Drevo, ki se počasi plazi skozi okno v njegovo sobo prav tako ni popolnoma običajno. Ampak saj tudi Eddy ni. On je poseben.

0
1
0

Kupi to knjigo

Greg Fowler
9,58 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 09. 07. 2020 09:00:22
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Jerneja
18. 10. 2017 ob 09:19:50
4 od 5 zvezdic
Zgodba, ki ti bo dala drugačen pogled na svet, če si boš to le dopustil. Predvsem pa je to knjiga o prijateljstvu v svoji najbolj čudoviti in ranljivi obliki.
Book Depository

O tej knjigi na forumu