Take Me Down
Knjigo prispeval/a:
prada2015
The Knight Brothers (2. del)

Take Me Down

Parker Knight je šel skozi predlog...in nato je srečal njo.

Parker Knight je živel in izgubil svoje sanje. Zdaj je zaposlen v družinskem podjetju, nosi obleko in se pretvarja, da je srečen. Vikend za načrtovanje umika, se spremeni v odkritje, ko zagleda Emily Stevens, seksi lastnico majhnega gostišča, ki je videla boljše dni. En pogled na Emily in Parker že ima namen, tako za spanje kot zajtrk. Svoj kratek obisk podaljša. Ukrepati namerava na to izrazito kemijo in poželenje, ki ju čuti med njima. Emily in gostišču njenega očeta namerava dati potreben denar in delovno silo.

Emily je ravno prišla iz čustveno zlorabljenega zakona in zato ima neposredno pristranskost do mestnih fantov. Kljub uglajeni zunanjosti Emily kmalu spozna, da je Parker čudovit, očarljiv in pripravljen pomagati. Ko se preda njuni neverjetni strasti, ugotovi, da jo lahko osreči v postelji in izven nje. Ni važno koliko časa bosta preživela skupaj ali koliko se bosta drug drugemu prilegala, Parkerjev čas se izteka in moral se bo vrniti. Emily pa ima bivšega, ki si noče priznati, da je njuno razmerje končano.

Parker ni moški, ki bi obupal. Sladka seksi Emily Stevens je priložnost, da si povrne svoje življenje. Rad bi skrbet za to žensko ob kateri ponovno čuti...vse. Če bi le lahko ugotovil, kako združiti njuni življenji, potem bi bilo vse perfektno. Ampak ko napravi korak njen bivši, Parker ugotovi kaj je pomembno. Upa, da ni prepozen.

1
0
1

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 25. 03. 2023 15:00:23
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj