Taking Shots
Knjigo prispeval/a:
skyline
Assassins (1. del)

Taking Shots

3/5 · 1 ocena

Elli Fisher je vedno na vseh področjih dvomila vase, da je dovolj dobra, naj bo to njeno delo, njena teža, njeno ljubezensko življenje, karkoli. A vse se spremeni po srečanju z Shea Adlerjem. Ko je Elli delala promocijsko snemanje za NHL ekipo Assassins, spozna seksi hokejista, ki z enim zadetkom paka razbije njen svet.

Shea Adler je utrujen od življenja, ki ga živi izven drsališča. Dekleta, zapravljanje denarja, popivanje… vsega ima dovolj. V trenutku zaključi s takšnim načinom zabav, ko v njegovo življenje vstopi Elanor Fisher. Nikoli ni srečal ženske, kot je ona. Bila je živahna, polna humorja, sramežljiva, preprosto čudovita. Ko jo je zagledal, je vedel, da jo mora imeti.

A Elli je malo skeptična do Shea, četudi je on prepričan, da sta si usojena, da je ona takšne vrste ženska, ki jo potrebuje v svojem življenju. Lahko Elli odvrže svoje negotovosti in ljubi Shea z vsem, kar v njej?

0
1
0

Kupi to knjigo

Toni Aleo
15,32 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 16. 07. 2020 00:00:03
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
02. 02. 2016 ob 16:10:51
3 od 5 zvezdic