Temačni vojvoda
Knjigo prispeval/a:
IngridJalapeñoLopez
Maiden Lane (12. del)

Temačni vojvoda

Duke of Desire

DAMA, KI JE KOT SVETLOBA

Žlahtna, prijazna in inteligentna lady Iris Jordan postane nenavadna tarča peklenske ugrabitve. Njeni ugrabitelji so zloglasno zlobni Lordi kaosa. Ko jo eden od zamaskiranih – in golih! – Lordov odpelje v svojo kočijo, ga ustreli ... potem pa spozna, da se je morda malce prenaglila.

VOJVODA V NAJGLOBLJI TEMI

Cinični, iznakaženi in zamorjeni Raphael de Chartres, vojvoda Dyemorski, si je zadal nalogo vtihotapiti se med Lorde kaosa in jih uničiti. Reševanje lady Jordan ni bilo v njegovih načrtih. Toda ker so zdaj Lordi kaosa odločeni ubiti oba, ima samo eno izbiro: poročiti se z damo, da jo bo lahko zaščitil.

UJETA V MREŽI NEVARNOSTI ... IN POŽELENJA

Iris kljub Raphaelovi razdraženosti vztraja pri tem, da bo vojvodinja, ki bo ključen del njegovega življenja – in postelje. Vendar ga njena bistrost in strast kmalu pritegneta. Toda ko Iris spozna, da je Raphaelova preteklost morda še nevarnejša od sedanjosti, začne omahovati. Je njuna ljubezen dovolj močna, da ne bo klonila ne le pred Lordi kaosa, ampak tudi pred Raphaelovimi demoni?

0
0
0

Kupi to knjigo

Elizabeth Hoyt
7,57 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 23. 09. 2020 00:30:07
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj