Temna čarovnica
Knjigo prispeval/a:
elchy
The Cousins O'Dwyer Trilogy (1. del)

Temna čarovnica

Dark Witch

4/5 · 3 ocene

Iona Sheehan je zaradi brezbrižnih odraščala v želji po sprejetosti. Od stare mame po materini strani se je naučila, kje iskati: v zemlji bujnih gozdov, omamnih jezer in stoletnih legend. Irski. V okrožju Mayo, če smo natančni, kjer se skozi generacije pretaka kri in magija njenih prednikov, kjer jo čaka usoda.

Iona prispe na Irsko le z babičinimi napotki, nepopustljivim optimizmom in prirojenim čutom za konje. Nedaleč od gradu, kje preživlja teden, odkrije bratranca, Branno in Connorja O'Dwyer. In ker kri ni voda, jo povabita k sebi.

Najde si službo v konjušnici, kjer spozna lastnika Boyla McGratha. Kavboj, pirat, divji jezdec je vse, o čemer je sanjala. Spozna, da bi si tukaj lahko ustvarila dom – in živela po svoje, četudi to pomeni, da se bo noro zaljubila vanj. A nič ni, kot se zdi. Premagati mora starodavno zlo, ki se je oklenilo njenega družinskega drevesa. Družina in prijatelji se bodo borili med seboj in drug za drugega, da ohranijo pri življenju upanje in ljubezen

0
4
1

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 14. 08. 2022 09:00:20
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Ninanajna
16. 09. 2016 ob 12:52:54
5 od 5 zvezdic
monique
03. 08. 2016 ob 17:47:17
4 od 5 zvezdic
Nora Roberts je ena od mojih najljubših pisateljic in res so mi všeč vse njene knjige, ampak se malo pozna, kako ogromno knjig ona napiše. Recimo tale trilogija me zelo spominja na Križ boginje Morrigan, skoraj malo preveč je podobna, kot bi ji malce zmanjkalo idej. Ampak ja ker drugače piše izvrsne knjige sem uživala ob zgodbi in se veselim branja nadaljevanja.
elchy
05. 01. 2016 ob 10:36:29
3 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu

Ostalo Čvekanje skyline
06. 10. 2013 ob 11:50:09