Templarjevo zapeljevanje
Knjigo prispeval/a:
elchy
Templar Knights (3. del)

Templarjevo zapeljevanje

The Templar's Seduction

5/5 · 1 ocena

Njegovo življenje bo rešila le laž …

Sir Alexander de Ashby, obsojen na vislice, ker je poskušal prodati zaklad vitezov templjarjev, ima samo eno priložnost za preživetje. Malopridnež se mora izdajati za pokojnega grofa Marstona, kateremu je neverjetno podoben, in se vtihotapiti v grofov obmejni grad. Toda še prej mora grofovo prelepo škotsko nevesto prepričati, da je njegovo zakonito mesto v njeni postelji.

Toda le ljubezen lahko reši njegovo dušo…

Ker ji je odleglo, da so zgodbice o smrti njenega dolgo odsotnega moža neresnične in ker jo njegova divja, zapeljiva stran, katere še nikoli ni občutila, tako privlači, lady Elizabeth ‘grofa’ s previdnostjo sprejme nazaj v svoje srce; ne ve pa, da namerava osupljiv vsiljivec izginiti. Toda beg bo morda nemogoč, celo ko so njegove skrivnosti razkrite. Kajti zdaj Alexander hrepeni po ponosni in izredni dami … in si ne želi nič drugega, kot živeti – in umreti, če že mora – za čudovito ljubezen, rojeno iz greha in prevare.

1
1
1

Kupi to knjigo

Mary Reed McCall
12,19 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 28. 05. 2020 02:30:07
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
blue.motion.grey
27. 12. 2016 ob 23:03:40
5 od 5 zvezdic