Temptation
Knjigo prispeval/a:
skyline
Club Destiny (2. del)

Temptation

Sierra Sellers nikoli ni imela težav najti spremljevalca, a ko se njena mama vmeša in uredi zmenek s seksi Lukom McCoyem, lastnikom kluba Destiny, se Sierra ne more boriti skušnjavi. Ko ji Luke pokaže, da se da uresničiti tudi najgloblje, najtemnejše fantazije, Se Sierra znajde v situaciji, iz katere ne želi oditi.

Luke McCoy je bežal hitro in na vso moč stran od demonov, ki ga preganjajo. Vroča in huda potreba ga je potisnila preko meja, katerih si ni priznal v dvomesečnem iskanju prepovedanega. Ko ga njegov brat dvojček Logan spozna s Sierro, se Luke znajde pred novo skušnjavo, ki se ji ne more upreti.

Cole Ackerley nikoli ne klone pred izzivom, a to je predenj je intimen z Lukom McCoyem. Če k temu prišteje še temnolaso lisico z žarečimi modrimi očmi, se Cole znajde v trojčku ki je bolj vroč od sonca. Ko se v njem rodijo čustva do obeh, Cole spozna pravi pomen samokontrole in omejevanja.

Žgoča seksualna in čustvena lakota, ki živi med njimi, se spremeni v vulkan nežnosti, predanosti in strasti, ki je z vsakim srečanjem močnejša. A ko ju Luke vedno bolj začne potiskati na stran, mu morata Cole in Sierra pokazati, da ni mej ko je prisotna ljubezen.

0
0
1

Kupi to knjigo

Nicole Edwards
19,93 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 22. 05. 2019 08:04:30

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj