That Summer
Knjigo prispeval/a:
skyline

That Summer

3.5/5 · 1 ocena

Petnajstletni Haven se življenje spreminja prehitro. Oče se ponovno poroči in tudi njena vedno popolna sestra Ashley načrtuje svojo poroko. Haven si želi, da bi se življenje vrnilo na stare tire, saj imajo vsi razen nje jasne cilje za prihodnost in strah jo je, da bodo vsi pozabili nanjo. Ko sreča bivšega Ashleyenega fanta Sumnerja, s katerim postaneta prijatelja, Haven preko njega vidi svojo preteklost v drugačni luči in spremeni želje o prihodnosti.

Knjiga govori o vsakodnevnih življenjskih situacijah, o povezanosti med sestrani, prijateljstvu, najstniških strahovih in soočenjih z odraščanjem.

0
1
8

Kupi to knjigo

Sarah Dessen
11,23 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 15. 04. 2021 10:30:15
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
WindShadow
15. 05. 2011 ob 08:11:07
3.5 od 5 zvezdic
Knjiga se hitro prebere in kar teče, ampak se skoraj nič zanimivega ne dogaja. Po polovici knjige še kar ne veš, o čem se v bistvu gre, ker pač samo opisuje dogajanje tistega poletja. Brez kakega posebnega zapleta ali cilja. Ne priporočam, razen če res nimate kaj bolj zanimivega za brat.