The billionaire's dance
Knjigo prispeval/a:
kikka
Billionaire Bachelors (2. del)

The billionaire's dance

5/5 · 1 ocena

Joseph Anderson se je odločil, da je čas, da si njegovi trije uspešni sinovi najdejo neveste. Joseph si želi vnukov, ki bodo zapolnili veliko hišo in želi si jih takoj. Uspešen je bil pri iskanju neveste za najstarejšega sina, v tej knjigi pa se potrudi spraviti skupaj Alexa in Jessico.

Alex je samski moški, ki ljubi potovanja okoli sveta in avanture z različnimi ženskami. To velja le do takrat, ko spozna Jessico Sanders. Ena noč z njo spremeni njegove poglede na samskost in začne razmišljati o tem, da je zakonsko življenje tisto, kar potrebuje.

Jessica prihaja iz bogate družine in je izkusila že preveč lepih moških, ki so se zanjo zanimali le zaradi denarja. Ko spozna samskega playboja Alexa Andersona, ne zaupa njegovemu dvorjenju in se mu skuša izogniti, dokler ne ostaneta ujeta v dvigalu, kjer je njen strah pred temo in majhnimi prostori večji od strahu pred moškim s katerim je ujeta.

Alex jo tolaži tako, da se z njo ljubi v dvigalu. Ko sta ponovno svobodna, Alex odide, vendar si želi več. Leto dni kasneje ugotovi, da je oče trimesečnemu fantku in se odloči, da bo Jessico poročil. Skupaj začutita strast in ljubezen, imata pa tudi družina, ki jima pomaga skozi kaos.

0
1
4

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 03. 04. 2020 17:01:08
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
kikka
15. 01. 2013 ob 12:14:42
5 od 5 zvezdic