The Book of Broken Hearts
Knjigo prispeval/a:
Jerneja

The Book of Broken Hearts

5/5 · 2 oceni

Jude se je naučila ogromno od svojih starejših sester, ampak najpomembnejša stvar je: Vargasovi fantje so razvpiti lomilci src. Jude je videla koliko solz in katastrof lahko sprožijo zmenki z enim od njih in prisegla je - s svečami in vsem ostalim - da nikoli ne bo imela ničesar z nobenim od njih.

Zdaj je Jude še edina, ki živi doma in med počitnicami bo pomagala svojemu težavnemu očetu popraviti starinski motor - kar pomeni, da potrebujeta mehanika, ki jima bo pomagal. Ali je Judina krivda, da je simpatičen? In neverjetno sladek? In eden od Vargasov?

Jude si reče, da se bo njen posel z Emiliom striktno vrtel okoli posla o motorju. Njenim sestram tako ne bo nikoli treba izvedeti, ona pa tako že na kilometre daleč opazi njegove spogledljive trike, in nikakor jim ne bo podlegla.
Ampak njena obramba se začne drobiti, in ali se bo zgodovina ponovila, ter se ji bo zlomilo srce ... ali pa so se sestre motile.

1
2
3

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 02. 07. 2020 12:30:22
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
⋆Lucia⋆
22. 10. 2019 ob 13:01:37
5 od 5 zvezdic
Lepa romantična zgodba, ki je veliko več kot to. Vsekakor vredna branja.
Jerneja
13. 06. 2015 ob 16:50:36
5 od 5 zvezdic
Knjigo sem prebrala izredno hitro,saj je kar nisem mogla odložiti. Zaradi opisa sem pričakovala lahkotno romantično zgodbo in niti v sanjah nisem pričakovala vsega kar se je zgodilo. Knjiga me je navdušila in zato vam jo res toplo priporočam v branje.