The Book of Lost Souls
Knjigo prispeval/a:
skyline
Ivy MacTavish (1. del)

The Book of Lost Souls

4.5/5 · 2 oceni

Ko Ivy MacTavish spremeni navadnega kuščarja v svojega spremljevalca za Halloween ples, njeno življenje postane kaos. Ko nihče ne more spremeniti kuščarja nazaj, govorice postanejo resnica: Jabolko ne pade naleč od drevesa. Ivy je slišala govorice o svojem očetu, ki jo je zapustil ko je bila stara 10 let, da je bil obseden s črno magijo. A ko nekdo uporabi črni urok, da oživi dva največja morilca v zgodovini, Ivy sestavi svoj načrt. Poiskati mora osebo, ki je sestavila urok, ukrasti knjigo urokov in izničiti urok. Ne zaveda pa se, da se bo srečala z nevarnimi duhovi, ki želijo ubiti njo in njene prijatelje.

Nick Marcelli, vsesplošni bad boy in hudičevo zapeljiv demon, ponudi Ivy pomoč pri iskanju knjige urokov. Predlaga ji tudi način, kako se bo z njegovo pomočjo znebila vzdevka »ljubica kuščarjev«. A demona je težje obvladati kot samo črno magijo in Ivy kmalu ugotovi, da bo potreben ves njen čar in veliko sreče, da svoje življenje vrne na stare tire.

0
3
8
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Nancy
29. 03. 2012 ob 18:19:03
4.5 od 5 zvezdic
cute :)
Kris
17. 06. 2011 ob 18:02:22
4.5 od 5 zvezdic
Prebrala že neki časa nazaj....<br /> <br /> Luštno branje, sicer sama zgodba ni nič ne-slišanega in ne-prebranega, mi je bil pa všeč stil pisanja, vsi ti smešni komentarji ter dogodki in seveda Nick :$<br /> <br /> Mi pa konc diši nekak po nadaljevanju...ki se ga pa nebi branila ;)
Book Depository