The Bourbon Kings
Knjigo prispeval/a:
skyline
The Bourbon Kings (1. del)

The Bourbon Kings

5/5 · 3 ocene

Družina Bradford iz Kentuckya že generacije obvladuje večinski kapital v deželi, ki si ga je pridobila s pridelovanjem burbona. Njihovo trajno bogastvo jim je zagotovljalo prestiž in čast, kakor tudi vklučitev v elitni krog ljudi na njihovi ogromni posestvi, Easterly. Zgornji razred je dinastija, kjer se brez naporov igrajo s pravili sreče in dobrega okusa. Nižji razred so zaposleni, ki morajo neutrudno delati, da ohranjajo brezhibno fasado družine Bradford. Ta dva razreda si nikoli ne križata poti.

Za Lizzie King, glavne vrtnarke Easterly posestva, je prečkanje meje med razredi skoraj uničilo življenje. Da se je zaljubila v Tulana, izgubljenega sina bourbon dinastije, je bil nepredviden splet okoliščin, ne nekaj, kar bi izbrala ali želela. Njun grenak razpad je služil kot dokaz, da mora v prihodnje zaupati svojim instinktom. Sedaj, po dveh letih ločitve, Tulane končno prihaja znova domov, a z njim prinese tudi njuno preteklost. Nihče ne bo ubežal posledicam: ne Tulanova lepa in neusmiljena žena, ne njegov starejši brat, katerega zagrenjenost ne pozna meja, in še posebej ne Bradfordov patriarh, človek brez morale, brez pomislekov, in veliko, veliko strašnih skrivnosti.

Ko se družinske napetosti začnejo prepletati in se vname boj na strokovni in osebnostni ravni, so vsi prebivalci Eastery pahnjeni v nepreklicno preobrazbo, v kateri bodo preživeli le najbolj zviti posamezniki.

0
2
2
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Vevi
31. 08. 2018 ob 18:54:29
5 od 5 zvezdic
IngridJalapeñoLopez
16. 07. 2018 ob 14:44:48
5 od 5 zvezdic
elchy
03. 03. 2017 ob 14:20:47
5 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu

Bralni izzivi Bralni izziv 2017 - elchy elchy
24. 11. 2017 ob 16:20:01