The Collar
Knjigo prispeval/a:
skyline
The Submissive (5. del)

The Collar

4/5 · 1 ocena

Nathaniel in Abby se borita z divjimi valovi njune veze, ko dobita nepričakovan telefonski klic od prijateljev Dene in Jeffa, ki sta tudi partnerja za igranje in katera potrebujeta njuno pomoč.

Pred sedmimi leti je lepa odvetnica Dena Jenkins postala zdolgočasena nad svojim v detajle nadzorovanim in previdnim življenjem. Da bi ubežala stresu in pritiskom svoje službe ter očetu, ki sedi v senatu, se je pridružila lokalnemu BDSM klubu kot podrejena članica. Tam je spoznala dominanta Jeffa. Privlačnost med njima je bila takojšnja in navkljub Deninim dvomom sta kmalu postala nerazdružljiva.

A po sedmih letih je njuna divja kemija izgubila prvoten čar in vedno težje ohranjata svojo vezo. Oba imata svojo zgodovino, ki bi jo najraje pozabila, a Dena ne more pozabiti svoje preteklosti, Jeff pa se je pripravljen odseliti daleč stran, da bi ji s tem dal čas in prostor, ki ga Dena želi. A to ni pravi način, kako rešiti strast, ki je nekoč živela med njima, in oba se zavedata tega. Morala bosta ponovno odkriti, kaj pomenita drug drugemu in prebuditi poželenje, ki ju je združilo.

0
0
1

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Adeline
07. 06. 2017 ob 11:20:05
4 od 5 zvezdic