The Distance Between Us
Knjigo prispeval/a:
Jerneja

The Distance Between Us

4/5 · 2 oceni

Sedemnajst-letna Caymen Meyers preučuje bogataše kar tako, kot ekspriment. Po letih opazovanja je prepričana, da so uporabni le za eno stvar- porabljanje denarja za neuporabne stvari, kot so porcelanaste punčke v mimini trgovini.

Zato takoj ko v trgovino vstopi Xander Spence, da bi kupil eno teh punčk za svojo babico, Caymen sprevidi, da je nesramno bogat. Kljub njegovi očarljivosti in zanimanju, ki ga pokaže zanjo, ona ve, da njegovo zanimanje ni dolgoročno. To je ena izmed stvari, ki jo je naučila mama. Vendar Xander kar naprej prihaja nazaj, kljub njenim prizadevanjem, da ga odžene. Na njeno grozo pa začne v njegovi družbi celo uživati.

Vendar se zaveda, da mama ne sme izvedeti za to, saj ne bi odobravala. Želi si, da bi se Caymen družila s katerim izmed fantov, ki niso odrasli ob denarju. vendar ravno, ko jo Xander prepriča, da biti bogat ni nujno karakterska napaka, ugotovi, da ima denar večji vpliv v njunem razmerju, ko je mislila in Xander ni edini za katerega bi jo moralo skrbeti.

0
3
3

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 20. 01. 2021 10:30:13
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
⋆Lucia⋆
27. 03. 2020 ob 11:34:59
4.5 od 5 zvezdic
Lepa, lahkotna in zabavna knjiga.
Jerneja
22. 12. 2015 ob 22:09:26
3.5 od 5 zvezdic
Prijetno lahkotno branje :) Najboljši del zgodbe pa je seveda sarkastična glavna junakinja Caymen