The Fallen Star
Knjigo prispeval/a:
_auril_
Fallen Star (1. del)

The Fallen Star

3.9/5 · 6 ocen

Za 18 let staro Gemmo, življenje nikoli ni bilo normalno. Do nedavnega je bila nezmožna čutiti čustva. Ko je blizu Alexa, čudovitega novega fanta na šoli, čuti elektriko, ki ji po koži povzroča metuljčke. Da ne omenjamo tega, da so pošasti, ki obiskujejo njene nočne more prešle v resnično življenje. Ampak z Alexom za katerega se zdi, da jo sovraži in s skrivnostmi, ki se pojavljajo vsepovsod, se Gemmino življenje spreobrne v zmešnjavo. Stvari, ki ne bi smele biti resnične, naenkrat zgleda da obstajajo. In ko njen svet razpade, odkrivanje skrivnosti njene preteklosti postane vzrok življenja in smrti.

1
5
7

Kupi to knjigo

Jessica Sorensen
22,43 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 21. 06. 2021 02:30:16
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
twilightfan:*
27. 05. 2012 ob 12:32:18
twilightfan:*
Glih tole knjigico sem se včeraj sparvla brat na compu. Sem prišla do 123 strani in morem rečt da je super. Sem pa vsekakor ljubiteljica fantazije, tak da tole priporočam vsem, ki imate radi take knjige.
Lenka
26. 04. 2012 ob 14:44:54
5 od 5 zvezdic
Huda. Vsaj glavna junakinja je mal drugač supernatural, če so že vsi ostali liki čist tipični. <br /> Všeč mi je blo, da je Alex tak kot je, da ne pol časa niti ne veš na čigavi strani je (oz. a bo potegnu s Stephanom al ne). <br /> Gemma mi je kul s temi komentarji &quot;sej nism zalublena. oh whatever&quot;. kr priznejmo, da smo ble vse že na tem.
Moisha
04. 02. 2012 ob 21:49:32
0.5 od 5 zvezdic
Arwenis
07. 08. 2011 ob 21:18:27
5 od 5 zvezdic
Meni je knjiga ušeč ker [spoiler]se use zjebe na koncu.[/spoiler]<br /> <br /> To me je predusem pritegnilo. Nič ici bici pa cuddle all the time ampak na hard pristanek na trdna tla. To je to. Ne pa da se knjiga vedno konča nekje v oblakih.
Ever
15. 07. 2011 ob 07:12:26
4 od 5 zvezdic
Al pa če mam ful občutek, da je Stephan od Gemme ata lol...<br /> <br /> Ful me je knjiga spominjala na The Mortal Instruments serijo...Mi je pa bila všeč - nisem je mogla odložit in čeprav bi mogla delati eno raziskavo, sem jo včeraj do konca prebrala.<br /> <br /> Zanimiva zgodba - prvo sem mislila, da se bo šlo o vesoljcih in sem bila kar malo presenečena, da ni...No, noben ni rekel, da še ne bo kaj takega hehe :)<br /> <br /> 8 dam oceno samo zato, ker mi je bilo par stvari malo za lase privlečenih...Zelo me je zmotil začetek, ko se Gemma in Alex prvič vidita pa lahko ona takoj pove, da ima zelene oči, ne more pa povedati, če je velik ali ne, ker je predaleč... a to je logika?<br /> <br /> Pa tu pa tam je malo hecne komentarje devala pa miljonkrat rekla kak nima crusha nanj, ko je bilo itak očitno da ga ma :) In podobno :)<br /> <br /> Drugače pa priporočam knjigo :)
Kris
07. 07. 2011 ob 18:37:42
4 od 5 zvezdic
Sicer uredu branje, samo me nekako ni potegnila....tut kemije med Gemmo in Alexom nisem začutla (pa sploh me je Alex na splošno razočaru) :/<br /> Najbrž bom prebrala tut 2 del ampak bl zato ker me zanima kaj se je z njo zgodl...<br /> <br /> Mi je biu pa všeč Gemmin način pripodovanja zgodbe, to da bralcem razlaga kaj čuti/kaj se dogaja in sploh njen humor sta dali knjigi oceno 8 in ne 7 :P<br /> <br /> P.S: in vsakič ko ji je Alex hotu kej razložit al pa ko se ga je ona &quot;na smrt&quot; ustrrašla sem skor živce zgubila....<br /> nevem, mogoče mam samo slb dan pa bo ustalim knjiga tako kot Arwen res vešč ;)
Arwenis
06. 07. 2011 ob 01:19:32
Arwenis
Drugi del bo naslov: The Underworld In KOMAJ ČAKAM.! OMG.! Bolj kot pa The city of Bones, Glass whatever. :D
Arwenis
06. 07. 2011 ob 01:12:40
5 od 5 zvezdic
To je ena boljših knjig in če nebi mela frendice doma bi sigurno jokala. Upam da bo čimprej nadaljevanje. Sploh pa je nepričakovan konec. Zanimiv razplet do konca in upam da to ni res konec konec ker bi bil a broken heart res. Taka dobra knjiga ne more bit sam konec. :(