The False Princess
Knjigo prispeval/a:
_auril_

The False Princess

4/5 · 1 ocena

Princesa in dedinja Thorvaldorskega prestola, Nalia je vedno živela v privilegijih na dvoru. A vse se spremeni, ko se tik za njenim 16 rojstnim dnevom razkrije, da je ona lažna princesa, namestnica prave Nalie, ki so jo za njeno zaščito skrivali. Dekle, ki se zdaj imenuje Sinda, spodijo z nekaj več kot oblekami na hrbtu in mora zapustiti mesto Vivaskari ter njenega najboljšega prijatelja Keirnan-a in edino življenje, ki ga je kdarkoli poznala.

Sinda sedaj živi z njeno edino preživelo sorodnico, teto v oddaljeni vasi. Njena teta je hladna, posmehljiva ženska, z majhnim potrpljenjem do njene nove nečakinje in Sinda se izkaže nesposobna tudi za najmanjše delo. A ko Sinda odkrije, da se po njenih žilah pretaka magija - dolgo prikrita, nevarna magija, ki se jo mora naučiti nadzorovati - ugotovi, da se ne bo nikoli mogla naučiti, kako biti preprosto vaško dekle.

Vračajoč se v Vivaskari po odgovore, Sinda najde fanta, ki ga je poznala od nekdaj in odkrije skrivnost, ki lahko spremeni potek Thorvaldorske zgodovine, za vedno.

0
3
5
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Nancy
15. 02. 2012 ob 17:31:04
4 od 5 zvezdic
Book Depository

O tej knjigi na forumu