The Fill-In Boyfriend
Knjigo prispeval/a:
Jerneja

The Fill-In Boyfriend

4.5/5 · 2 oceni

Ko Gia Montgomery prejme košarico tik pred maturantskim plesom in to ravno na parkirišču, mora hitro razmišljati. Navsezadnje je svojim prijateljem o Bradleyu govorila že mesece. Ta ples naj bi bil dokaz, da obstaja. Ko nedaleč stran zagleda simpatičnega fanta, ki je zgolj prevoz svoje sestre, zato ne odlaša in ga prosi za pomoč. Načrt je enostaven: za dve uri naj se pretvarja, da je njen fant. Izrečenih bo nekaj laži in to bo to. Nobenih obvez. S tem bo pridobila nekaj časa, dovolj da se pobota z Bradleyem.

Problem se pojavi po plesu, ko namesto o pravem Bradleyu razmišlja o njegovi zamenjavi. Niti njegovega pravega imena ne pozna, a to ne pomeni, da je njuno namišljeno razmerje končano. Dolžna mu je uslugo in skupaj se odpravita na zabavo, kjer bo tudi njegovo bivše dekle - tri ure, brez obvez, le nekaj majhnih laži.

Ravno ko se Gia začne spraševati ali bi namišljenega fanta spremenila v pravega, pa se prikaže Bradley, ki grozi da bo vsem razkril resnico.

1
2
1

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 06. 07. 2020 19:00:23
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
⋆Lucia⋆
27. 03. 2020 ob 11:41:00
5 od 5 zvezdic
Krasna in zabavna. Tale zgodba me je čisto navdušila. Še vedno je lahkotna in mladostniška, ampak sta mi zelo všeč glavna lika in njuno razmerje, ki ga imata.
Jerneja
15. 12. 2017 ob 11:54:34
4 od 5 zvezdic
Prisrčna in lahkotna zgodba. Kasie West me je s svojim stilom pisanja že prepričala in ponovno ji je uspelo. Knjiga je namreč super.