The Forever of Ella and Micha
Knjigo prispeval/a:
skyline
The Secret (2. del)

The Forever of Ella and Micha

4.5/5 · 1 ocena

Ella in Micha sta preživela tragedijo in zlomljena srca. Kadar sta skupaj, se vse zdi mogoče. A zdaj sta tisoče kilometrov narazen in razdalja bo postavila njuno ljubezen na preizkušnjo.

Ella obiskuje šolo in se trudi, da je nebi tako skrbela prihodnost. A ko se njen oče vedno znova vrača zdraviti odvisnost, se Ella težko prebija skozi dneve. Vse kar si želi je, da bi bil Micha ob njej, a ne dovoli si, da bi njeni problemi in želje preprečile pot do njenih sanj.

Micha je na turneji s svojo glasbeno skupino, a nekaj mu manjka, da bi bil popolnoma srečen. Da nima Elle ob sebi je težje, kot si je predstavljal. Globoko v sebi ve, da jo potrebuje, a ne bo zahteval od nje, da pusti študij, da bi bila z njim.

Čas, ki ga preživita skupaj, je prekratek in srečanja so predaleč narazen med seboj. Ko se morata posloviti, je tako še težje, ker vesta, da se spet dolgo ne bosta videla. Čeravno je med njima strast in ljubezen, se vedno znova sprašujeta, ali je vredno čakati na skupno življenje, ki se zdi tako zelo daleč.

0
1
2

Kupi to knjigo

10,22 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 22. 05. 2019 09:00:52
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Kayaa
19. 01. 2015 ob 14:30:49
4.5 od 5 zvezdic