The Goddess Test
Knjigo prispeval/a:
Monika
Goddess Test (1. del)

The Goddess Test

4.1/5 · 5 ocen

Vedno sta bili le Kate in njena mama - toda njena mama umira. Njena zadnja želja? Preseliti se nazaj v njen otroški dom. Torej bo morala Kate začeti znova na novi šoli brez prijateljev, brez ostale družine in s strahom, da mama ne bo več dolgo živela.
Nato pa spozna Henry-ja. Temačnega. Atraktivnega. Trdi, da je Hades, bog podzemlja in če sprejme njegovo kupčijo, bo obdržal njeno mamo pri življenju, medtem ko bo Kate poskušala opraviti teste.

Kate je prepričana, da je Henry nor, dokler ne vidi kako oživi neko dekle. Misel, da bo njena mati še lahko živela, zdaj niti ni tako nora. Če uspe, bo postala Henry-jeva bodoča nevesta in boginja.

0
7
9
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Ever
15. 01. 2012 ob 11:21:13
5 od 5 zvezdic
Meni je tudi bila zelo všeč. Moraš malo poznat grško mitologijo in grške bogove, da razumeš zakaj se je zgodilo tako kot se je :) Oni pač imajo radi igrice :) Sem pa tudi jaz marsikaj uganila, ampak mi je kljub temu bila zgodba res zelo všeč.
Kejtie
03. 10. 2011 ob 21:10:39
1.5 od 5 zvezdic
Meni knjiga sploh ni bla všeč. Komaj sem čakala, da jo bom končala. <br /> Pred tem sem še upala da bo kaj s te knjige, pa nič. Celotna zgodba je čudna. [spoiler]Zdi se mi ful nesmiselno/brezveze da so vsi ki jih Kate pozna bogovi, pa da jim je lahko tak hitro odpustila ker so se ji lagali.[/spoiler] Pa že nasploh se mi je zdela knjiga napisana kot da bi pisateljica hitela.
Morrigan
04. 06. 2011 ob 16:08:10
4.5 od 5 zvezdic
Morrigan
04. 06. 2011 ob 16:07:57
4.5 od 5 zvezdic
tudi meni je bila všeč, čeprav je bila malo predvidljiva. sem uganila, da [spoiler]so vsi, ki jih kate pozna bili bogovi, čeprav sem najprej mislila, da je ava diana. potem, ko pa je prišlo do &quot;pripetljaja&quot; s theom in xanderjem pa se mi je zdelo, da ni, ampak da je njena mama. me pa čudi, da ni bila nič jezna, ker se tako manipulirali z njo. res je, da se je sama odločila, da gre k henryju, ampak če ji ne bi vsi lagali, potem ji tega ne bi bilo treba. in ne vem zakaj se je njena mama pretvarjala, da ima raka. zaradi tega je kate po nepotrebnem zelo trpela..[/spoiler] (konec spoilerja:)
Arwenis
30. 05. 2011 ob 15:33:54
5 od 5 zvezdic
čista desetka. zadnje čase berem same lame knjige in je tole res lep veterček po dolgem času.

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu