The Headmaster
Knjigo prispeval/a:
skyline

The Headmaster

4.8/5 · 3 ocene

Gwendolyn "Gwen" Ashby je pustila službo v svojem kraju Savannah, Georgia, in je na poti v Chicago. Vse njene stvari so na zadnjem sedežu avtomobila in pripravljena je na nove izzive. Načrtuje, da bo nekaj dni preživela pri prijateljih, dokler si ne poišče službe kot učiteljica angleške književnosti. V privatnem življenju nima nikogar več, njeni starši so mrtvi že leta, njen zadnji fant Cary pa jo je zapustil zaradi sanjske službe v Afriki. Gwen je osamljena, brez službe in brez denarja.

Ko prispe do Appalachian Mountains se odloči za predah. Odide v bar, kjer sliši o fantovski šoli, imenovani Marshal School. Ena izmed natakaric ji sporoči, da v tej šoli zaposlujejo nove učitelje. Gwen ne vidi razloga, zakaj ne bi poizkusila svoje sreče, saj nima kaj izgubiti. A Marshal School je vse prej kot to, kar je pričakovala.

Srce ji zastane ob pogledu na čudoviti starodavni angleški grad. Lepota poslopja jo tako zamoti, da spregleda jelena, ki priteče iz gozda, in doživi prometno nesrečo. Zbudi jo avtoritativni moški glas in deški glasovi v ozadju. Znajde se v sobi ravnatelja akademije Edwina Yorka. In prav tako kot čudovita šola, je tudi ravnatelj nekdo, ki ga lahko srečaš le v sanjah.

1
2
2
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
oceans
14. 12. 2018 ob 15:03:40
5 od 5 zvezdic
monique
03. 10. 2017 ob 19:50:15
4.5 od 5 zvezdic
Noro dobra zgodba z izredno nepričakovanim koncem, ki me je čisto navdušil. Škoda, da je samo novelica, ker me absolutno ne bi motilo še kakšnih 200 strani. Ja, Tiffany je tako odlična!
skyline
25. 04. 2015 ob 17:32:34
5 od 5 zvezdic
Ta knjiga je noro dobra, zadnje poglavje te pa vrže iz stola (v pozitivnem smislu). Noro dober zaključek, nekaj posebnega, neklasičen zaključek neklasične zgodbe. Ravnokar sem jo končala in sem še čisto pod vplivom zgodbe. Priznam, rabla en robček, ampak sploh ni važno, ker je zgodba THE SHIT! Še eno super delo te avtorice.

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu