The Heir
Knjigo prispeval/a:
elchy
The Selection (4. del)

The Heir

4/5 · 2 oceni

Princesa Eadlyn je odrasla ob poslušanju zgodb o tem, kako sta se spoznala njena starša. Pred dvajsetimi leti je bila America Singer izbrana, da sodeluje v Izbiri, v kateri je osvojila srce princa Maxona. In živela sta srečno do konca svojih dni. Eadlyn se je zdela njuna pravljica romantična, ampak je ni imela želje podoživeti. Če bi bilo po njenem, bi odlašala s poroko, kolikor bi lahko.

Ampak princesino življenje ni bilo nikoli samo njeno in Eadlyn ne more uiti svoji Izbiri, ni važno kako protestira.

Eadlyn ne pričakuje, da se bo njena zgodba končala romantično, ampak ko se začne tekmovanje, eden izmed tekmovalcev ujame njeno srce, s tem ko ji pokaže možnosti, ki jih ima pred seboj... In ji dokaže, da iskanje njene pravljice, ni tako nemogoče kot se ji je vedno zdelo.

0
2
5

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 05. 12. 2022 09:00:10
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Jerneja
04. 08. 2016 ob 22:57:47
3.5 od 5 zvezdic
Imela sem velika pričakovanja in izkazala so se za malce previsoka. Zgodba je še vedno zanimiva in všečna, ampak razvajena Eadlyn se ne more kosati z Americo. Ko se na dvoru naenkrat znajde toliko fantov, ki se potegujejo za roko ene same princese, no vsi vemo, da lahko kaj hitro postane napeto.
elchy
11. 02. 2016 ob 14:04:59
4.5 od 5 zvezdic