The King
Knjigo prispeval/a:
skyline
The Original Sinners (6. del)

The King

5/5 · 2 oceni

Bo prevzel svoje zasluženo mesto kralja Manhattanskega kink kraljestva?

Moški, ki ga ni mogoče ukrotiti…
Skakati iz postelje v posteljo preko celotne vzhodne obale je vsakdanjik lepega in popolnoma razuzdanega življenja Kingsleya Edgea. Nihče ne more potešiti njegovega samouničevalnega apetita po pohotnih dejanjih – le Sørenu to vsakič uspe, ki je za Kingsleya nekdo, ki ga nikoli ne bo imel, a vendar ga ljubi že od nekdaj.

Sanje, ki postanejo obsesija…
Ko Kingsley otvori edinstven BDSM klub v Sørenovo čast – ječo in pohotno igrišče za New Yorško A-elito – vodenje kluba postane bistvo njegovega življenja. S pomočjo skrivnostne asistentke kmalu postane glavni akter pohotnega podzemlja, ki v vseh vzbuja tudi veliko mero straho-spoštovanja.

Boj do konca…
A njuna specifična želja po dominaciji podzemnega sveta ne more ustaviti enigmatičnega Duhovnika Fullerja, ki se ne bo ustavil, dokler se klub ne zapre in Kingsley izgubi moč. Odvijati se začne boj med dvema častnima misijama dveh častnih posameznikov. Kdo in kako bo premagan? Kdo in kako bo prevladal?

1
1
1

Kupi to knjigo

Tiffany Reisz
9,85 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 02. 08. 2020 20:00:26

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
oceans
14. 12. 2018 ob 15:03:42
5 od 5 zvezdic
skyline
15. 12. 2014 ob 17:52:32
5 od 5 zvezdic
Nova knjiga v seriji, ki ne razočara... Obožujem stil pisanja, noro dobra in v detajle razvita zgodba ter karakterji, da o hotness raje ne začnem, ker je OMFG <3 <3 <3