The Last Little Blue Envelope
Knjigo prispeval/a:
_auril_

The Last Little Blue Envelope

4/5 · 1 ocena

Ginny Blackstone je mislila, da je bila največja dogodivščina njenega življenja že za njo. Zadnje poletje je preživela na potovanju po Evropi, sledeč nalogam, ki jih je njena teta Peg določila v seriji pisem, preden je umrla. Ko nekdo ukrade Ginnyin nahrbtnik-in zadnjo majhno modro ovojnico v njem - se vda v usodo, da ne bo nikoli izvedela kako naj bi se to končalo.

Mesec kasneje skrivnosten fant kontaktira Ginny iz Londona, rekoč da je našel njen nahrbtnik. Končno lahko Ginny konča, kar je začela. A namesto konca njenega potovanja, zadnje pismo začne novo pustolovščino - polno starih prijateljev, novih ljubezni in doživljajev, ki se zgodijo le enkrat v življenju. Ginny spozna da mora biti zvesta svojim dokazom in svojem srcu.

Tokrat nima navodil.

0
4
5

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 03. 04. 2020 10:00:19
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Morrigan
31. 07. 2011 ob 19:18:40
4 od 5 zvezdic
fajno nadaljevanje prve knjige. celo malo boljša od prejšnje. v prvi knjigi so mi bila všeč pisma na začetku vsakega poglavja, tu pa mi je všeč, da so z ginny na potovanju tudi ostali trije. pa še oliver mi je bolj všeč kot keath. keath je sicer bolj zabaven, ampak vseeno je misteriozni oliver bolj zanimiv:) konec je sicer precej "cheezy", ampak je vseeno dobra knjiga.