The Line Between
Knjigo prispeval/a:
skyline
The Line Between (1. del)

The Line Between

3.2/5 · 3 ocene

Med ljubeznijo in sovraštvom je tanka meja, tako tanka, da se ne zavedaš, da si porušil ravnotežje, dokler ni prepozno. Nisem sigurna, kdaj se je ravnotežje porušilo, vem le koga kriviti za to. Dana Wintersa. Fanta, ki me je celo življenje sovražil, četudi razlogov za sovraštvo nisem nikoli razumela.

Nobena skrivnost ni bila, da jo sovražim, a le jaz sem vedel zakaj. Bila mi je prepovedana. Kar ne moreš imeti – sovražiš. Tragedija naju je potisnila v isti koš. Nič ni bila kriva, vedel sem to, a želel sem, da jo zaboli, da čuti bolečino v dno duše, tako kot sem jo jaz. Potreboval sem nekoga, ki ga lahko krivim. In Kennedy Monroe je bila lahka tarča za moj bes. Dokler meja med sovraštvom in ljubeznijo ni bila več vidna.

0
3
1
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
29. 01. 2020 ob 18:14:01
2 od 5 zvezdic
Adelaide
08. 02. 2015 ob 10:12:19
3.5 od 5 zvezdic
skyline
01. 02. 2015 ob 11:08:42
4 od 5 zvezdic
Tipična NA knjiga: hot bad tipček, gay friend, odštekana španska best friend, športniki z oh-ah sexy bodiji, hate turns love, hot momenti so opisani HOT (pa kr nekaj jih je). Še ne plusek je to, da glavna oseba ni virgin, ki se špara za enega in edinega, pa da definitivno ni insta love, kar mi je všeč.