The Memory Book
Knjigo prispeval/a:
Jerneja

The Memory Book

Povedali so mi, da moj spomin nikoli ne bo več enak, da bom začela pozabljati stvari. Sprva le tiste nepomembne, nato pa bom pozabljala vedno več. Pišem, da si bom zapomnila.

Sammie je bila vedno tisto dekle z načrtom: dokončati šolanje kot ena izmed najboljših in oditi iz mesta kolikor hitro človek sploh lahko. Nič je ne bo ustavilo, sploh pa ne redka genetska bolezen, ki ji bo počasi kradla spomine. Vendar sedaj potrebuje nov načrt.

Tako se rodi Memory Book. Tukaj so zabeleženi vsi majhni in veliki dogodki, namenjeni pa so njej v prihodnosti. Tukaj je napisala vse podrobnosti o prvem zmenku s Stuartom, fantom ki ji je bil že zelo dolgo všeč. Tukaj si prizna, da je za razdrtje prijateljstva s Cooperjem tudi sama nekaj pripomogla.

Skozi raznorazne zapiske v dnevnik, tako njenih kakor tudi od njene družine in prijateljev, se bralec zaljubi v Sammie. Pogumno in nepozabljivo dekle, ki se je naučilo ljubiti življenje, četudi ne gre vse po načrtu.

0
0
1

Kupi to knjigo

Lara Avery
7,70 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 01. 07. 2020 04:30:17
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj

Druge knjige avtorja

Book Depository