The Promise
Knjigo prispeval/a:
skyline
The 'Burg (5. del)

The Promise

4/5 · 1 ocena

Odkar mu je umrl brat, Benny Bianchi goji zamero proti ženski, za katero misli da je kriva za tako nizek bratov padec. To početje mu zatira čustva, ki jih ima do bratove punce Francesca Concetti. Francesca in punca od Benny-evega bratranca sta na begu, kjer je Francesca ranjena in to Benny-a prisili, da se sooči s svojimi čustvi do nje.

A Frankie ima dovolj Bennya in Bianchi družine. Prepričana je, da je že plačala svojo ceno, četudi po krivici. Odločena je, da si bo zgradila novo življenje daleč od Chicaga in boleče preteklosti, ki jo je preživela v tem mestu. Benny se z njeno odločitvijo ne strinja. Ko Frankie pristane v The Burg, kjer ima Benny veze med ljudmi, Frankie ugotovi, da ji ni uspelo zbežati pred preteklostjo. Nekje daleč v podzavesti niti ne želi več bežati, saj to kar ji Benny ponuja, niti ni tako slabo. A obljubam Frankie ne bo nikoli več verjela, saj je njeno srce bilo prevečkrat zlomljeno, da bi preneslo še eno razočaranje.

0
1
1

Kupi to knjigo

Kristen Ashley
24,98 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 10. 07. 2020 08:00:25
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
02. 02. 2015 ob 09:43:45
4 od 5 zvezdic