The scroll thief: A tale of Ithian
Knjigo prispeval/a:
prada2015

The scroll thief: A tale of Ithian

Malachy in njegova sestra se zanašata na njune tatovske spretnosti in poizkušata preživeti na nevarnih ulicah Klathporta, glavnega mesta nekdanjega velikega kraljestva Ithian. Ukrasti nekaj papirja naj bi bilo preprosto delo. Skoraj sta ob življenje. To pa ju pripelje v zavezništvo s puščavsko žensko spreminjajočih oblik in zdravilko, ki je po vrhu še očarljivo lepa.

Cerys je veliko več kot le preprosta zdravilka. Njene korenine sežejo globoko v preteklost. Ona potrebuje Malachyjevo znanje, da popravi ukraden zvitek, ki bo na novo zapisal zgodovino. V napačnih rokah lahko izpusti temno moč Demona Realm.

Njena misija naj bi popravila grozoto, ki se je zgodila davno nazaj. Skozi mesto in puščave se je spustila veriga dogodkov, za katere je kriv strašni Dune Witch, morilec poznan kot Njegova Visokost. Romantično tragična in pustolovska mešanica vas popelje skozi čarobno deželo na robu vojne. Pet zaveznikov ima možnost, da stvari popravi, vendar s tem ogrožajo svoje življenje in ljubezen.

Knjiga vsebuje prizore nasilja in mučenja, očarljivo čarovnijo in lepoto, dve privlačni junakinji, tri pogumne junake, ljubezenske zgodbe in srce parajoče žrtve.

0
0
1
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj

Druge knjige avtorja

Soul Fire
Soul Fire R.F. Long
- 1 ocena
Book Depository