The Secrets We Keep
Knjigo prispeval/a:
Jerneja

The Secrets We Keep

3.3/5 · 2 oceni

Ella in Maddy Lawton sta identični dvojčici. Ella srednjo šolo preživlja v senci svoje popularne sestre Maddy. Ampak ona ji ni popularnost nikoli zavidala. V resnici si je sama izbrala tiho, mirno življenje s skicirko v roki namesto neprestanega boja za pozornost, ki obkroža svet njene sestre.

Kasneje sta Maddy in Ella udeleženi v tragični nesreči, v kateri njena sestra izgubi življenje. Ella se prebudi v bolnišnici, kjer jo obkrožajo najdražji in vsi verjamejo, da je Maddy. Ker se počuti odgovorna za sestrino smrt, se odloči, da se bo pretvarjala, da je Maddy.

Kmalu pa ugotovi, da je bilo sestrino življenje polno laži. Ujeta v njihovo mrežo je postavljena pred težko odločitev: priznati prevaro ali pa živeti sestrino življenje.

0
2
0

Kupi to knjigo

Trisha Leaver
12,65 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 24. 05. 2020 10:30:06
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Jerneja
04. 03. 2017 ob 15:51:05
3 od 5 zvezdic
Zanimiva knjiga, ki daje vpogled v krizo identitete. Seveda pa v tem primeru ne gre za temačno knjigo ampak za prijetno mladostno branje.
Ever
29. 08. 2015 ob 06:29:09
3.5 od 5 zvezdic
Prijetno mladinsko hitro branje :)
Book Depository

O tej knjigi na forumu