The Soccer Field Is Empty
Knjigo prispeval/a:
skyline
Gay Youth Chronicles (3. del)

The Soccer Field Is Empty

5/5 · 5 ocen

The Soccer Field Is Empty je čustvena zgodba o ljubezni, prijateljstvu, lojalnosti, sprejemanju drugačnosti in obsojanju le te.

Mark in Taylor sta 16-letnika, ki izbrišeta gejevske stereotipe, ki veljajo v družbi. Oba sta uspešna športnika, oboževana in popularna. Edino kar želita je ljubezen, ljubiti in biti ljubljen v svetu, ki ju nikoli ne bi sprejel, zato svojo skrivnost načrtno skrivata. Njun strah pred razkritjem seksualne usmerjenosti je opravičen, saj ko je njuna zveza razkrita, se celotna družba obrne proti njima in jima zagreni življenje. Njuni starši so prepričani, da sta zmedena, nesigurna in ne sprejmejo dejstva, da je sin gej. Prijatelji niso več prijatelji. Neznanci postanejo skriti sovražniki. Čez noč se najbolj popularna fanta spremenita v bolana izobčenca, ki ju je treba uničiti. Biti gej je najbolj sramotno in poniževalno, biti gej je biti manj kot človek. Oba sta deležna nasilja, poniževanja, napadov, groženj in nihče se ne zavzame za njune osnovne življenjske pravice. Edina svetla luč v krivičnem svetu, ki obsoja, je njuna iskrena ljubezen. Sta dovolj močna, da ju svet ne bo uničil? Obstaja prostor, kjer bosta našla svoj mir?

OPOMBA: po besedah avtorja, je zgodba napisana po resničnih dogodkih.

2
8
7
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
WindShadow
03. 12. 2011 ob 11:08:24
5 od 5 zvezdic
eye-opening, enough said
elchy
01. 12. 2011 ob 13:32:54
5 od 5 zvezdic
elody
27. 11. 2011 ob 18:14:39
5 od 5 zvezdic
Knjiga, ki jo mora prebrati vsak, ker je napisana po resničnih dogodkih in ob njej spoznaš kako je nekaterim težko v življenju. res premakne nekaj v tvojem srcu<br /> <br /> PRIPOROČAM!
elody
27. 11. 2011 ob 17:52:09
5 od 5 zvezdic
skyline
24. 01. 2011 ob 22:28:12
5 od 5 zvezdic
The most beautiful, heartbreaking story I've ever read! Ta zgodba me je pustila jokat ob screenu, ganila me je do zadnjega atomčka v srcu. Nazadnje je imela tak efekt name knjiga Forbidden (T. Suzuma). O tej tematiki sem se bolj razpisala na forumu, ampak vseeno... Aja, še to, glede na to da je to 3.knjiga iz serije in se pol serija nadaljuje... Prvi dve knjigi nista povezani s 3., 4. in 5. delom, tak da se dejansko zgodba tukaj štarta na novo.

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu