The Summer of Chasing Mermaids
Knjigo prispeval/a:
Jerneja

The Summer of Chasing Mermaids

4/5 · 1 ocena

Najmlajši od šestih talentiranih sester, Elyse d’Abreau, je bila usojena slava. Vse do nesreče, ki ji je vzela vse. Sedaj najlepša pevka v Tobagu ne more peti. Ne more niti govoriti.

Zaradi želje po samoti Elyse sprejme povabilo prijatelja in odide na Atargatis Cove. Mesto poimenovano po mistični morski deklici je vse, kar Elysin dom na Karibih ni: morje je premrzlo za plavanje, zabave predolgočasne za petje in ljudje preveč vljudni, da bi vohljali. Vsi razen enega.

Christian Kane je razvpiti nesramen, aroganten in šarmanten playboy. Hkrati pa je edini, ki Elyse ne obravnava, kakor da bi bila narejena iz stekla. Želi jo pripraviti, da bi spregovorila o sebi, da bi se razkrila. Všeč pa mu je tudi njen odnos do njegovega mlajšega bratca Sebastiana, ki verjame, da je Elyse legendarna morska deklica, ki je oživela.

Elyse se začne spraševati ali življenje v samoti ni to kar želi. Ampak, če želi spremeniti usodo se mora spoprijeti s svojo preteklostjo. Pomeni, da mora poiskati svoj notranji glas. In najstrašneje od vsega, svoje srce mora odpreti fantu, ki slovi po tem, da jih zlomi.

0
1
1

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 28. 07. 2021 21:30:05
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Ever
07. 08. 2015 ob 14:45:22
4 od 5 zvezdic
Simpatična zgodba :) Taka lepa poletna...Priporočam :)