The Sun Is Also a Star
Knjigo prispeval/a:
Jerneja

The Sun Is Also a Star

5/5 · 1 ocena

Natasha: Jaz sem dekle, ki verjame v znanost in dejstva. Ne v usodo. Ali v sanje, ki se ne bodo nikoli uresničile. Definitivno nisem dekle, ki spozna simpatičnega fanta v obljudenem New Yorku in se vanj zaljubi. Še posebaj ne takrat, ko njeno družino do deportacije na Jamajko loči 12 ur.

Daniel: Vedno sem bil dober sin, tisti dober učenec, uresničeval sem visoka pričakovanja staršev. Nikoli nisem bil pesnik. Ali sanjač. Ampak ko jo zagledam, pozabim na vse to. Nekaj na Natashi mi da vedeti, da ima usoda še veliko za pokazati - za naju oba.

1
1
5

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 19. 08. 2022 23:00:03
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Jerneja
23. 09. 2017 ob 22:24:24
5 od 5 zvezdic
The Sun Is Also a Star je odlična knjiga, hands down! Natasha in Daniel pa sta uradno eden izmed mojih najljubših knjižnih parov. Dekle z afro frizuro, ki verjame v znanost in samo v znanost ter Korejec, ki leti na krilih ljubezni. Kdo bi si mislil <3 Zgodba pa se ne osredotoča le na ljubezensko plat, v resnici jo izkorišča le kot podlago na kateri nam med drugim postreže težje teme. Knjigo bom definitivno še kdaj prebrala! Če ti je pri srcu young adult pomešan s contemporary romance ti jo toplo priporočam. Vsi fani Kasie West, to je knjiga za vas!