The Taming of the Billionaire
Knjigo prispeval/a:
skyline
Billionaires and Bridesmaids (2. del)

The Taming of the Billionaire

4/5 · 1 ocena

Edie obožuje mačke, verjetno tudi zato, ker je njen karakter podoben njihovim. Edie načeloma ne mara ljudi. Magnus je na novo izredno bogat razvijalec računalniških iger, ki ima rad kontrolo in nadzor. Ko se spoznata na maškaradni zaročni zabavi Gretchen in Hunterja, je njun gnus in preziranje vzajemno. Na njuno žalost – in žalost vseh prisotnih – sta povabljenca na poroki in se bosta morala prenašati naslednjih nekaj mesecev.

Magnusev mlajši brat se zaljubi v Edieno sestro in prosi za bratovo pomoč pri načrtovanju, da si zaupanje dekleta. Če lahko Magnus poskrbi, da bo Edie ves čas zasedena, bo imel dovolj časa, da osvoji srce Ediene sestre. Seveda, Magnusa ta načrt niti najmanj ne zanima, saj je Edie obupna. In zanimiva. In trmasta. In pametna. In seksi. In imata več skupnega, kot je mislil na začetku.

Kmalu med njima poteka skrito tekmovanje, kdo se bo prvi udomačil in uklonil pred drugim. Toda kako se bo Edie odzvala, ko bo izvedela, da jo Magnus le izkorišča? Kako se bo Magnus odzval, ko mu bo postalo jasno, da se je zaljubil v mačjo damo?

0
1
0
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
02. 02. 2016 ob 16:08:44
4 od 5 zvezdic