The Virgin
Knjigo prispeval/a:
skyline
The Original Sinners (7. del)

The Virgin

5/5 · 1 ocena

Kingsley Edge je leta opozarjal Elanor, ljubico priljubljenega in spoštovanega katoliškega duhovnika Sorena, da bo prišel dan, ko bo morala zbežati in se skriti. Elanor si je predstavljala, da če bo ta dan zares prišel, bo bežala skupaj s Sorenom. A zdaj beži pred njim.

Zaveda se, da bosta Soren in Kingsley uporabila vsa sredstva in poznanstva, ki jih imata na razpolago, da jo najdeta in pripeljeta nazaj, zato ji preostane samo eno skrivališče, kamor ji ne moreta slediti: ženski samostan, kjer živi njena mama. Osamljena, prestrašena in brez denarja se Elanor zateče za zaprta vrata samostana, kjer se skriva pred moškim, ki ga ljubi in hkrati sovraži.

Na žalost pa sama sebi ni zmožna ubežati. Ko se Elanor spoprijatelji z mlado nedolžno nuno, doživi novo seksualno prebujenje. A v samostanu ne more ostati večno, saj je preteklo življenje preveč vabljivo, da bi nanj pozabila med štirimi stenami. Da sledi svoji začrtani usodi, mora zapustiti Kyrie – žrtvovanje, ki ga Elanor ni pripravljena narediti.

Želja po prepovedanem. Hrepenenje po grehu. Cena strasti, ki še nikoli ni bila tako visoka in katero mora Elanor plačati, če se še kdaj želi vrniti domov.

0
0
1

Kupi to knjigo

Tiffany Reisz
10,18 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 22. 05. 2019 18:00:10

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
oceans
14. 12. 2018 ob 15:03:51
5 od 5 zvezdic