Things we know by heart
Knjigo prispeval/a:
cana

Things we know by heart

Ko Quinn Sullivan odkrije prejemnika srca njenega fanta, z njim ustvari nepričakovano vez.

Potem ko Quinn izgubi svojega fanta, Trenta, v nesreči sredi prvega letnika, kontaktira prejemnike njegovih doniranih organov v upanju, da si bo lahko zopet sestavila sedaj nerazpoznavno življenje. Nekaj se jih na njeno željo odzove, vendar je prejemnik Trentovega srca zavit v tišino. Vedno je verjela, da je bistvo posameznika srce, zato misli, da bo, ko odkrije Trentovega lahko mirno živela dalje.

Quinn tvega vse, da izven sistema poišče 19 letnega Thomasa Coltna- fanta, katerega življenje je bilo za vedno spremenjeno, ko je prejel neprecenljivo darilo. Nedolžno iskanje pa se spremeni v nekaj več, z iskricami in zanikano privlačnostjo. Noče se zaplesti s tem fantom- zlasti ker ne ve, kako sta povezana -a ob njem se zopet počuti živo.Ne glede na to, kako močno jo privlači, pa jo vsak njegov srčni utrip spomni na vse kar je izgubila...in vse kar je še v igri.

0
0
0

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 12. 12. 2019 10:01:06
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Book Depository