This is What Happy Looks Like
Knjigo prispeval/a:
Jerneja
This is What Happy Looks Like (1. del)

This is What Happy Looks Like

3.5/5 · 3 ocene

Ko ti usoda pošlje e-mail sporočilo, ali bi odpisal?

Ko najstniški filmski zvezdnik Graham Larkin po nesreči pošlje e-mail sporočilo Ellie O'Neill in ona odgovori se med njima splete posebna vez. Začneta si dopisovati in razpravljata prav o vsem, le svojih imen si ne izdata.

Potem pa Graham ugotovi, da je Main, kraj kjer Ellie živi, popolno mesto za snemanje njegovega naslednjega filma. Odloči se, da je čas da se spoznata v živo. Ampak ali lahko ima zvezdnik, kot je Graham za dekle popolnoma običajno punco, kot je Ellie? In zakaj se Ellie na vsak način želi izogniti paparacem?

0
3
1

Kupi to knjigo

9,65 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 15. 07. 2020 21:00:12
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
⋆Lucia⋆
28. 03. 2019 ob 20:33:10
4 od 5 zvezdic
Preprosta in lahkotna zgodba, ki me je pritegnila ravno zaradi začetnega izmenjavanja sporočil med dvema najstnikoma, ki živita popolnoma različno življenje. Nekako pa med njima nisem začutila tisto prepotrebno kemijo in energijo, ki jo tako obožujem med branjem knjig.
Rebecca
29. 01. 2017 ob 11:34:20
3 od 5 zvezdic
Knjiga mi je bila všeč samo zaradi sporočil na začetku in pa zato, ker je pokazala da se lahko dva popolnoma različna človeka zaljubita, da ni pomemben denar... Knjiga me ni navdušila, je pa povprečna.
Jerneja
30. 07. 2015 ob 08:34:55
3.5 od 5 zvezdic
Zanimiva zgodba. Je izredno hitro berljiva in ob obranju za kratek čas pozabiš na vse skrbi.

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu