Thoughtless
Knjigo prispeval/a:
Morrigan
Thoughtless (1. del)

Thoughtless

4.3/5 · 10 ocen

Skoraj dve leti je bil Kierin fant Denny vse kar si je kdaj želela: ljubeč, nežen in ji zvesto vdan. Ko odideta v drugo mesto, kjer si bosta začela s skupnim življenjem, Denny v novi službi in Kiera na novi fakulteti, vse zgleda popolno. Nato nepričakovana obveznost prisili srečni par, da se ločita.

Kiera se počuti osamljeno, zmedeno in potrebuje tolažbo, zato se obrne k nepričakovanem viru - lokalni rock zvezdi, z imenom Kellan Kyle. Na začetku ji je zgolj prijatelj, na katerega se lahko zanese, vendar ko njena osamljenost raste, se enako zgodi tudi z njunim odnosom. In nato se eno noč vse spremeni... in nihče izmed njiju ne bo nikoli več kot je bil.

3
16
9
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Adelaide
17. 10. 2015 ob 09:46:33
2 od 5 zvezdic
BlebeTanja
09. 09. 2013 ob 20:16:31
2.5 od 5 zvezdic
day
23. 08. 2013 ob 20:10:41
4 od 5 zvezdic
Men je bla čist lušna knjiga, ampak lahko bi bila kakšnih sto strani krajša. Potem ko sem jo prebrala nisem mogla verjet, da sem prebrala 530 strani dolgo knjigo brez konkretne zgodbe. Samo o tem, kako Kiera skače od enega do drugega fanta . . .<br /> Na koncu sem pa samo zavijala z očmi. Mislim, celo knjigo smo poslušali kako jo ljubi in da bo vse naredil zanjo in zdaj, ko ima priložnost pa BAM! Chickened out.<br /> Sem razmišljala, da bi prebrala nadaljevanja . . . Ampak kaj se lahko sploh še zgodi? Drama, drama, kakšen ljubzenski trikotnik za našega oh in sploh zvestega Kellana, ljubosumna Kiera, poroka? otrok? In drama. No thank you.
Natleen
08. 07. 2013 ob 14:42:26
5 od 5 zvezdic
I love it, i love it and absolutely love it.<br /> <br /> Dejansko je taka zgodba, ki se lahk zgodi vsakemu od nas, in čeprav mi je na momente Kiera res šla na živce, sem konec koncev ugotovila, da bi bla js na njenem mestu ista. <br /> Težko se je odločit za nekoga drugega kr tko, ko si tko dolgo z nekom tko sweet kot Denny.<br /> js priznam bi nardila še bolj vse zakomplicirala na njenem mestu. <br /> Js se kr nism mogla odlepit in sm že pri tretji knjigi in že mam broken heart da je to konc res ful lepe zgodbe.<br />
Norka
20. 12. 2012 ob 12:55:16
Norka
Hmm... to knjigo sem brala takoo dolgo, proti koncu sem obupala in se predala... Knjige se mi je zelo vlekla, mucila sem se da bi jo brala, Vse se mi je zdelo za lase privlečeno. Hja, mogoče sem edina, ampak tole pa res ni bilo za mene :) Če bi bila zgodba malo krajša in ne tako razvlečena, bi mi bilo mogoče super branje! Ampak to je le moje mnenje...
Beya_
17. 12. 2012 ob 18:54:48
5 od 5 zvezdic
Ko sem brala mnenja o knjigi sem naletela na to frazo: '' ... emotional rollercoaster ride''.<br /> <br /> Definitivno se niso zmotli. Ob knjigi si ali živčen ali srečen ali bi Kiero najrajši parkrat oklofotal in ji rekel, da se zresni! Ampak po drugi strani pa totalno razumem to njeno varnost v zvezi in strah pred neznanim. Roko na srce, tudi če bi bila sama totally in love with man whore, nebi zapustila fanta brez premisleka oz. pomislekov. V vsakem je nek strah pred nečim novim in mišljenje: kaj pa če kaj boljšega od tega ne bom našel. Hjaa, totalno razumem Keiro. Ne odobravam pa njenih aferic v postelji pred nosom lastnega fanta. Ok, prvič ji oprostim. Konc koncev ga je pustila (čeprav preko telefona), se ga napila do amena, čustva na vrelišču in hočeš narediti vse, sam da izginejo, pa čeprav za kratek čas. Ampak drugič, tretjič, ...? You bad girl!! <br /> Všeč mi je to, da je pisateljica pokazala, da doben ne zmaga v ljubezenskem trikotniku (razen na koncu, ampak happy ending je že pravilo pri takih knjigah)- v glavnem, vidiš kakšen efekt ima ta afera na čustva in ljudi - in tudi nase.<br /> <br /> Odlična knjiga, ki je ne moreš odložit! 10!
Tinchy
20. 01. 2012 ob 08:24:04
5 od 5 zvezdic
Super knjiga!!! Zgodba je res fenomenalna in res se težko odlimaš od knjige! <br /> <br /> Se strinjam s Skyline, Kiera bi res lahko bila veliko bolj odločna. Odgovor je bil ves čas na dlani in več kot očiten... Njena neodločnost mi je šla res na živce in res ni bila fer ne do Kellana ne do Dennya. <br /> <br /> Love Kellan... ah Kellan. &lt;3 Ja Denny je &quot;perfect boyfriend&quot; ampak je več kot očitno, da je Kellan &quot;the one&quot;. :)<br /> Se mi zdi, da ima ta knjiga res vse, tudi nasmeji te... :) <br /> <br /> V glavnem res super knjiga, ki jo res priporočam vsem!!! :)<br /> <br /> Že berem drugi del... :)))
Roncolino
30. 12. 2011 ob 13:40:53
4.5 od 5 zvezdic
Ufaaa...všečna zelo, čeprav mi gre Kiera takoooo na živce, ne zasluži si nobenega izmed njih...Denny je tak cuker, kellan pa hot in ko je razlagal svoje otroštvo in kako močno jo ljubi se mi je jokalo...pa Kieri bi odpustila varanje, če bi imela tok jajc, da bi se odločila za enega...ampak ona je čisto brez hrbtenice, fuj...ampak vseeno, že berem drugi del :)
taša
15. 11. 2011 ob 12:33:37
5 od 5 zvezdic
Super knjiga..še, ko sem mogla druge stvari delat in sem mogla knjigo odložit, sem razmišljala o njej in komaj čakala, da nadaljujem branje in da vidim kaj se bo zgodilo...<br /> <br /> Kellan je super...njegova čustva so super prikazana in vidiš, da dejansko trpi...<br /> <br /> Denny..no ja...je prijazen in vse...ampak ne vem..ne moj tip fanta :D<br /> <br /> Kiera..njo bi pa ene parkrat nalomila...ampak jo razumem...poznam občutek, ko si v vezi, ker se v njej počutiš varnega in ker ne poznaš ničesar drugega, ker je to tvoja prva ljubezen in je toliko spominov in čustev, da se bojiš, da drugega bolšega ne boš našel... Varanja pa vseeno ne odobravam in sem trpela, ko sem brala to zgodbo, sploh, ko se je iz ene postelje selila v drugo...
FreakChiq
06. 11. 2011 ob 09:50:12
5 od 5 zvezdic
Kiera res ni lahki lik. Ne vem kolko krat sem zaradi nje majala z glavo in si mislila: stupid, stupid girl.<br /> But she does redeem herself at the end. In ravno zaradi tega ker ni preprost lik, ker dela napake, je tolko bolj resnična.<br /> <br /> Se razumem da majo eni probleme z varanjem v knjigi, samo tisti trenutek ko Kiera zagleda Kellana veš, da Danny, pa naj bo še tak likable lik, isn't the one.<br /> <br /> I loved everything about this book, kljub temu ali pa še posebej zato, ker sem zraven vseh ups and downs bla živčna in neučakana. Glih tolko da si nisem začela nohte grist hehe. Ja, not sem padla. Čisto.<br /> <br /> And btw, how hot was the &quot;watching prOn&quot; scene!!? :D I nearly combusted. :P
skyline
01. 11. 2011 ob 15:08:44
5 od 5 zvezdic
Men je ta knjiga zakon, oba dela. Glede na to, da bi naj spadala v YA, je zelo dolga in ne ravno &quot;nedolžna&quot;, ampak zgodba je fenomenalna, nism se mogla odlimat od te knjige. Edina pripomba, ki jo mam, je karakter glavne junakinje, ki je za moje pojme bla ornk premalo odločna in bi stvari lahko čisto drugače izpeljala, če bi imela vsaj malo hrbtenice! Ampak ja, noben ni perfect, zato ji je tud to oproščeno.