Three Wishes
Knjigo prispeval/a:
skyline

Three Wishes

Ko je bila Lily Jacobs rojena, je podedvala Fazira – duha, ki uresničuje želje. Njena družina je imela na razpolago tri želje, a je do sedaj porabila le eno, zato je Fazire ujet v človeškem svetu, kar mu prija, saj je postal pravi član družine.

Lilyino odraščanje pa ni bilo popolno, kljub temu da je imela duha na svoji strani. Da je zbežala od otrok, ki so jo dnevno prizadeli, je svoj nos tiščala v romantične knjige. Nekega dne, ko zafrkavanja vrstnikov ni mogla več prenesti, je duhu povedala eno svojo željo. Zaželela si je takšnega heroja, ki živijo v njenih knjigah. Fazire je bil presenečen nad tem, kako natančno je Lily opisala sanjskega fanta, saj tako zakomplicirane želje še ni nikoli slišal. Njen fant mora biti nadnaravno lep, krepak, divji, odločen, seksi, oster in neusmiljen. Lily mora imeti rad najbolj na svetu in zanjo mora biti pripravljen storiti vse.

Nathaniel McAllister ne verjame, da obstajajo duhovi, ki uresničujejo želje. Njegovo življenje je bilo polno drog, kriminala in zanemarjenja. Še predenj je vstopil v najstniška leta je že opravljal nelegalne posle za gangsterje. Kljub temu, da si je na tak način prislužil bogastvo in spoštovanje v svojih krogih, vedno je vedel, da je njegova duša umazana. Ko Nate spozna Lily je kemija med njima takojšnja. A Nate ve, da tako ljubko, nežno in nedolžno bitje nima kaj za početi z njim, saj je pregrob, preoster, predivji zanjo.

Na žalost je Lilyina želja tudi vsebovala izzive, ki postavljajo njuno ljubezen pod test, tako kot je v romantičnih knjigah. Fazire ni bil le duh dobrega srca, neskočno rad je imel Lily – zato ji je dal točno to, kar si je zaželela.

0
0
2

Kupi to knjigo

Kristen Ashley
28,19 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 06. 03. 2021 07:00:14
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj