Tik tak
Knjigo prispeval/a:
prada2015
Michael Bennett (4. del)

Tik tak

Tick Tock

4.3/5 · 2 oceni

Michael Bennet, najboljši detektiv Newyorške policije, se je znašel v velikih težavah - slavni morilci iz preteklosti, Samov sin, Brooklynski vampir in Nori bombaš so spet udarili. Ljudje še nikoli niso bili tako prestrašeni.

Tik - Morilec je začel z odštevanjem
Mesto so preplavili grozljivi umori, ki so vnesli paniko in strahoten nemir v življenje njegovih prebivalcev. Takoj postane jasno, da storilec ni nikakršen amater, ampak preračunljiv, učinkovit in hladnokrven morilec.
Tik - Michael Bennett je na lovu
Detektiv Michael Bennet uživa v vročih počitniških dneh na morju, skupaj s svojimi desetimi posvojenci, ljubečo varuško Mary Catherine in dedom. Ko udari Nori bombaš, je brezskrbnega dopusta v trenutku konec.
Tak - Čas je potekel
Bennettu priskoči na pomoč agentka FBI-ja, Emily Parker. Njegova čustva do privlačne pomočnice so vse močnejša, hkrati pa preskočijo iskre med njim in Mary Catherine. Kmalu se zgodi še drugi, pretresljivejši umor, ki razkrije šokantne razsežnosti morilčevega načrta.
Pred vami je najeksplozivnejša in najbolj nepredvidljiva zgodba iz serije o detektivu Michaelu Bennettu!

0
1
2

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 28. 06. 2022 12:30:17
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
kathryn27
08. 11. 2017 ob 21:40:55
4.5 od 5 zvezdic
igor1968
10. 07. 2017 ob 09:21:58
4 od 5 zvezdic