To Professor, with Love
Knjigo prispeval/a:
skyline
Forbidden Men (2. del)

To Professor, with Love

4/5 · 1 ocena

Najbolj priljubljen športnik na šoli. Nenehna pozornost nasprotnega spola. Oboževan iz vseh strani. V šolskem kampusu je življenje lepo, a 700 milj stran, v svojem domačem kraju, sem zguba, smet iz naselja prikolic, otrok kurbe, najstarejši brat še drugim trem otrokom, ki se zanašajo name, da jih bom nekega dne lahko odpeljal drugam v novo življenje. Samo zato sem odšel študirat. Samo zato sem najboljši športnik na šoli. Samo zato moram doseči svoje cilje. A tukaj v šolskem kampusu tega nihče ne ve.

Ti dve plati mojega življenja ostajata strogo ločeni, dokler me profesorica literature ne prisili napisati eseja, ki spremeni vse. Ne vem zakaj izberem ravno njo, kateri vse priznam. Morda zato, ker jo sovražim. Morda zato, ker ji zaupam. Morda pa zato, ker je najbolj skrivnostno bitje, kar sem jih videl hoditi po zemlji.

Ona je edina, ki me zdaj gleda drugače. Postaneva povezana. Razume me, čeprav ne vem, kako me lahko vzvišena in vedno hladna učiteljica razume. Nekdo ki ima vse, ne more razumeti nekoga, ki se celo življenje bori samo zato, da preživi. In zakaj je vedno bolj privlačna ta ledena kraljica? Nočem misliti na njo, dovolj imam svojih problemov in mudi se mi v službo, da lahko vsaj nekaj denarja pošljem sestri za hrano. In zakaj je morala izbrati ravno moj bar, da se pokaže v seksi črni oblekci z angelskim obrazom? Učiteljica? Ne, ta večer je ne vidim tako.

0
1
3
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
28. 05. 2014 ob 13:22:42
4 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu