Truly Mine
Knjigo prispeval/a:
prada2015
Rommate Duet Series (3. del)

Truly Mine

Tisto noč, ko sva se spoznala v baru, je zgledala kot temnolasa bomba in želel sem si izvedeti njene najgloblje skrivnosti. Z zagorelo poltjo in nežnim pogledom je bila prava skušnjava, jaz pa sem bil očaran.

Ko je prva pijača prišla na drugo, sem še bolj hrepenel po njenem nagajivem šaljivem pogovoru in zbadljivimi ustnicami. Upirati se sploh ni bilo možno. Hitro sva se zapletla z najinimi udi in vročimi poljubi. Njen okus je bil, kot najslajši greh, ampak saj niti nisem svetnik.

Ko sva končno prišla do zraka, sva ugotovila, da najino srečanje ni bilo naključje. Takrat se je vse spremenilo. Zdaj se ji moram odreči za vsako ceno.

Prijatelja. Edino to sva lahko.

Po letih laganja sebi in držanja razdalje od nje, sem jo želel blizu sebe. Sophie je v mojih mislih še bolj kot kdajkoli. Instinkt mi pravi, da jo moram zaščititi. Kljub moji pomoči, me zavrne in mi da jasno vedeti, da me ne potrebuje.

Naredil bom vse, kar je v moji moči, da bo varna. Pokazal ji bom, da sem dober fant. Ena noč vse obrne na slabše, ko z njenim fantom obračunava z udarci.

Konča se, ko sem aretiran za njegov umor.

0
0
0
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu