Truplo v spalnici
Knjigo prispeval/a:
elchy
Aurora Teagarden (3. del)

Truplo v spalnici

Three Bedrooms, One Corpse

3.5/5 · 2 oceni

Kdo ubija nepremičninske posrednice v mestu Lawrenceton v zvezni državi Georgia?

Preprosto, toda dramatično vprašanje, in nekdanja knjižničarka Aurora Teagarden je tista, ki bo našla odgovor.

Ob dediščini, ki ji omogoča finančno neodvisnost, Roe išče nekaj novega, kar jo bo zaposlilo. Njeni dnevi dela kot knjižničarke so mimo. Nepremičninarstvo bi bilo morda zabavno, pomisli. In kdo bi jo lahko bolje naučil poslovnih zvijač kot njena mati, Aida Brattle Teagarden Queensland, ki je podobna Lauren Bacall, in ki je, mimogrede, lastnica ene glavnih nepremičninskih družb.

Roe se zaposli kot pripravnica in pristane na to, da bo klientoma, ki nista iz mesta, razkazala razkošno nepremičnino. Hiša je po svoje očarljiva, toda klienta nista preveč navdušena nad tistim, kar je ostalo v glavni spalnici: truplo nepremičninske posrednice, Tonie Lee Greenhouse.

In Tonia je samo prva žrtev. Hitro postane jasno, da je morilec nekdo, ki pozna svet nepremičninarjev v Lawrencetonu, nekdo, ki ima dostop do hiš, ki so naprodaj.
Po vsem tem Roe ni več tako prepričana, da ji je to delo še všeč. Na umor ni računala. Toda zelo jo privlači premožni klient, Martin Bartell. Je to morda ljubezen na prvi pogled?

0
1
0

Kupi to knjigo

15,84 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 26. 09. 2021 02:30:03
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
strozy
24. 01. 2021 ob 22:40:56
4 od 5 zvezdic
9917jesenje
14. 01. 2019 ob 19:37:30
3 od 5 zvezdic