Ulica v mesečini (Moonlight on Nightingale Way)
Kupi brez poštnine
Knjigo prispeval/a:
skyline
On Dublin Street (6. del)

Ulica v mesečini (Moonlight on Nightingale Way)

4.7/5 · 3 ocene

Logan je dve leti plačeval za storjene napake. Pripravljen je začeti znova. Ima sijajno stanovanje, dobro službo, zabava se s celo kopico žensk, ki mu odvračajo misli od njegove preteklosti. Soočiti pa se mora tudi z žensko, ki ga ob pamet spravlja na popolnoma drugačen način.

Grace je s selitvijo v drugo mesto pobegnila od svoje manipulativne družine. Novo življenje je prilagodila lastnim potrebam, tako da je skoraj popolno. Najti si mora samo še gospoda Pravega – ali pa vsaj ugotoviti, kako naj se ne zmeni za neustavljivo privlačnega, toda zoprnega ženskarja v podobi njenega soseda.

Odločena je, da z Loganom ne bo imela prav nič, vendar pa življenjsko prelomno presenečenje poskrbi, da se neukročeni lomilec ženskih src začne počasi spreminjati v natančno tako trdnega in zanesljivega moškega, kakršnega išče. Ko ravno začne popuščati njegovemu šarmu, njena nerešena preteklost grozi, da bo izničila vse, kar sta trudoma ustvarila.

1
2
4

Priporočene knjige

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
elchy
26. 05. 2016 ob 20:55:29
4 od 5 zvezdic
Adeline
26. 05. 2016 ob 19:22:35
5 od 5 zvezdic
Sstrinjam Xena. S to zbirko je Youngovi uspelo nemogoče. Čisto vse knjige so preveč dobre, da bi bile resnične. Niti ena knjiga nima v sebi junaka, ki mi ne bi bil všeč.
Xena
10. 11. 2015 ob 23:15:54
Xena
Se opravičujem za napake,..malce mi je nagajal knjižni molj :)
Xena
10. 11. 2015 ob 23:13:35
5 od 5 zvezdic
Obožujem vse knjige iz te zbirke.. Vsi liki ti prav prirastejo k srcu in všeč mi je, da skozi vsako knjigo dobiš vpogled v njihovo življenje.. Da ne govorim o mo moških, ki so tako privlačni, da bi jih kar pojedla :PPredvsem pa mi je všeč kako avtorica vse moške junake naredi privlačne, d :)

Druge knjige avtorja

O tej knjigi na forumu