Unbreak Me
Knjigo prispeval/a:
skyline
New Hope (1. del)

Unbreak Me

5/5 · 1 ocena

Stara sem le 21 let in že poškodovano blago. Kurba. Propadla. Največje razočaranje za mojo popolno družino odkar pomnim.

Odpovedala sem poroko z mojo edino ljubeznijo Williamom Bailejem, edinim človekom, ki je v meni videl nekaj več kot to, kar so govorili drugi. Zdaj, leto kasneje, se bo poročil z mojo sestro, razen če ga jaz prosim, da se ne poroči. Ne morem narediti tega, četudi ga nikoli nisem nehala ljubiti. Ali pač?

V moje življenje po naključju vstopi Asher Logan, razočaran in nagajiv tujec, o katerem imajo vsi za povedati le negativne stvari. Asher takoj vidi skozi zid, ki sem ga zgradila okoli sebe in ki ga ne nameravam porušiti. O meni nič ne ve, a me pozna, vidi me. Ne želi me spreminjati, ne želi me popravljati, hoče, da se neham skrivati za svojo fasado, da se preneham pretvarjati. A če ga upoštevam, potem bo videl grde stvari iz moje preteklosti, ki jih nihče ne sme izvedeti.

Koga bolj potrebujem? Nekoga, ki me bo pobral in sestavil nazaj, ko se bom zlomila na koščke, ali nekoga, ki mi dovoli se zlomiti na koščke in bo počakal, da se sestavim nazaj sama?

0
2
4

Kupi to knjigo

Lexi Ryan
12,03 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 02. 08. 2020 14:00:14
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
29. 05. 2013 ob 13:44:34
5 od 5 zvezdic