Unteachable
Knjigo prispeval/a:
skyline

Unteachable

5/5 · 1 ocena

Maise - Malley - je ravno dopolnila 18 let, a počuti se starejšo že celo življenje. Poleti pred zadnjim letnikom srednje šole se še vedno drži svojega načrta: vpisati se v dobro filmsko šolo, prepričati mamo da končno gre zdraviti odvisnost, in pod nobenimi pogoji ne sme odstopiti od svojega plana in si otežiti prihodnosti.

Ko Maise sreča Evana na karnevalu, je njuna kemija takojšnja in intenzivna. In kot vse Maisine »kemije« do zdaj, tudi kratka. Točno to je Maisin stil: kratko in sladko. A Evan je bil drugačen. Ne more si ga izbiti iz glave. V tistih nekaj trenutkih ji je pokazal, da je skok v intimo lahko nekaj drugega, kot le izmenjava telesnih sokov. Lahko je le pogled, ki je nekaj več, lahko je le dotik, ki je drugačen od drugih, lahko je povezanost, ki je več kot le prepletanje teles. Lahko je oseba, ki je ne poznaš, ampak se zdi, kot da te ona prebere v trenutku in vidi ranljivo dekle, ki se skriva za hladnim pogledom in (pre)pogumnim obnašanjem.

In ta nekdo, ki je edini bil zmožen streti zid okoli njenega srca, stoji prvi šolski dan zadnjega letnika pred katedrom in se predstavi kot novi učitelj filmske vzgoje, profesor Evan Wilke.

0
1
1

Kupi to knjigo

Leah Raeder
12,86 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 02. 07. 2020 05:30:08
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
15. 05. 2014 ob 10:14:15
5 od 5 zvezdic