Until July
Knjigo prispeval/a:
skyline
Until Her (1. del)

Until July

4.5/5 · 1 ocena

Wes Silver je vojaški veteran, ki dela v mehanični delavnici. Že od nekdaj je oboževal motorje in zdaj je postal tudi eden izmed motoristov. Je dober po srcu, a včasih deluje grob in divji. Wes ni iskal ljubezni in ni razmišljal, da bi se ustalil z eno žensko, a ko mu July Mayson (dobesedno in figurativno) spodnese tla ob prvem srečanju, je Wes presenečen nad svojo potrebo, da se približa tej ljubki blondinki in jo obvaruje.

July Mayson je hči Asherja in November in ima veliko (včasih preveliko) srce. Stara je 26 let in po poklicu veterinarka. Ne razume privlačnosti, ki se rodi v njej do porednega motorista že ob prvem srečanju. Vedno se je spraševala, če bo kdaj začutila ljubezen na način, kot ji je razlagala mama, da v določenem trenutku najdeš svojo pravo ljubezen, ki ti spremeni življenje. Wes je takšne vrste moški, ki se jih je dobro izogibati, četudi jo privlači kot magnet. Edino kar mora še storiti, je pojasniti svojemu zaščitniškemu očetu Asherju Maysonu, da je našla svojo sorodno dušo. A najlažja naloga je lahko najtežja.

***Spin-off serije Until.

0
1
0

Kupi to knjigo

Aurora Rose Reynolds
15,40 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 04. 04. 2020 08:31:01
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
20. 04. 2015 ob 13:58:10
4.5 od 5 zvezdic