Until Nico
Knjigo prispeval/a:
skyline
Until (4. del)

Until Nico

4.5/5 · 1 ocena

Sophie Grates nima enostavnega življenja, a se bori iz dneva v dan in korak za korakom, dokler ne sreča Nica, ki ji obrne svet na glavo. Prisili jo, da spregleda, da mora življenje Živeti, ne le obstajati, in da je včasih potrebno stopiti na sam rob prepada, da lahko zares uživaš v razgledu, ki se odpre pred tabo.

Nico Mayson je vedel, da je Sophie prava ženska zanj v trenutku, ko jo je zagledal. Celo življenje so drugi o njem sklepali in ga obsojali glede na njegov izgled, zato srečanje z nekom, ki vidi preko njegove fasade, le še poglablja njegovo čustveno navezanost in občudovanje. Nico zase ve, kakšen moški je in česa je sposoben. Storil bo vse, kar je v njegovi moči, da bo pomagal Sophie premagati njene demone, da bosta potem lahko imela svojo pravljico. Redke so stvari v življenju, za katere se je vredno zares boriti, in Sophie je za Nica edina, za katero se bo boril do konca.

0
1
2

Kupi to knjigo

Aurora Rose Reynolds
15,51 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 06. 04. 2020 23:00:24
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
11. 04. 2015 ob 14:05:20
4.5 od 5 zvezdic