Until the Sun Falls from the Sky
Knjigo prispeval/a:
skyline
The Three (1. del)

Until the Sun Falls from the Sky

4/5 · 2 oceni

Družina Leah Buchanan že pet stoletij služi vampirjem, a Leah ne želi imeti opravka z družinsko dediščino. o jo vrh vampirske skupnosti Dominion, ki je zadolžena za postavljanje pravil obnašanja in sobivanja ljudi in vampirjev, pokliče na njeno Selection, se mora Leah odzvati proti svoji volji, saj je pritisk družine nanjo premočan.

Lucien se ne strinja s strogimi pravili, ki so jih že pred stoletji postavili Dominion, in starodavni zakoni ga dolgočasijo, saj prepovedujejo vse tisto, kar je vampirjem bistveno. Desetletja je čakal, da bo Leah poklicana na Selection, kjer bo naznanil, da ne bo več tako strogih omejitev, vsaj pri njima ne. Lucien želi imeti Leah, vso Leah, dušo in telo, zato jo bo ukrotil, četudi ga bodo lovili in ubili zaradi tega.

Kar noben od njiju ne pričakuje je vez, ki se rodi med njima, saj se povežeta na ravneh, ki niso mogoče med neumrljivimi in umrljivimi bitji. Kar se rodi med njima spremeni njuno življenje in pogled na prihodnost. Njuna povezanost je del prerokbe, po kateri sta ena izmed treh parov, ki bodo rešili človeštvo ali umrli.

0
2
1

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 10. 07. 2020 08:00:09
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
02. 02. 2016 ob 16:23:10
4 od 5 zvezdic
skyline
25. 01. 2015 ob 01:30:58
4 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu