V srcu stvari
Knjigo prispeval/a:
AmirelClay

V srcu stvari

Heart of the Matter

3.5/5 · 2 oceni

Tessa Russo je gospodinja, mama dveh otrok in žena Nicka Russa, priznanega otroškega kirurga. Valerie Anderson je odvetnica in mati samohranilka šestletnega Charlieja - dečka, ki nikoli ni poznal svojega očeta. Čeprav obe živita v istem premožnejšem delu bostonskega predmestja, imata zelo malo skupnega, vsaj na prvi pogled. Nekega večera, ko naj bi Charlie prespal pri sošolcu, se v tisočinki sekunde zgodi nesreča, zaradi katere deček pristane v bolnišnici, njegov zdravnik pa postane dr. Russo. Od tistega večera se vsi za vedno spremenijo, njihova življenja pa se prekrižajo tako, kot si nihče ni mogel predstavljati.

Emily Giffin pripoveduje zgodbo treh ljudi, ujetih v nemogoč trikotnik. Vsi trije začnejo dvomiti o ljubezni in zvestobi. Vsi trije pa tudi odkrijejo, kaj je v resnici bistvo življenjske sreče.

0
2
0

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 06. 12. 2022 05:30:12
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
ursan1
11. 05. 2013 ob 13:38:54
3.5 od 5 zvezdic
AmirelClay
16. 10. 2011 ob 21:18:46
3.5 od 5 zvezdic
V bistvu ne vem kako bi komentirala knjigo :) Rekla bi, da si na trenutke želiš, da bi osebe ravnale drugače, enkrat navijaš za eno stran zgodbe, spet drugič za drugo, na tristoti strani ti gredo že vsi na živce :) Bila sem prepričana, da si je pisateljica zamislila zgodbo, ki je nekako ne moreš končati. Na koncu je vseeno precej razumsko končala, čeprav za moje pojme malce negotovo :) Kljub vsemu me je knjiga na nek način pritegnila :)